Over Kastell

Bij Kastell begrijpen we dat je creatief en uniek wilt zijn bij het ontwerpen van jouw interieur. Daarom heb je een op maat gemaakt wandmeubel nodig dat precies aan jouw wensen voldoet. Maatwerk is echter vaak duur en tijdrovend, en we begrijpen dat dit niet voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij een modulair kastsysteem waarmee je flexibel bent om jouw ontwerp tot leven te brengen.


Wij ontwerpen producten die een sterk design combineren met functionaliteit, duurzaamheid en hoge kwaliteit. We hebben een modulair kastsysteem ontwikkeld dat betaalbaar is, waardoor op maat gemaakte meubels voor iedereen toegankelijk zijn. Het biedt de mogelijkheid om een op maat gemaakt wandmeubel te creëren.


We hanteren scherpe prijzen en bieden een snelle en efficiënte levering. Dit realiseren we met een klein, creatief team dat betrokken is bij alle processen, van het ontwerpen en selecteren van leveranciers tot aan het eindproduct."

Modulair systeem

Kastell maakt gebruik van een uniek systeem dat bestaat uit metalen buizen en bijpassende koppelstukken, waardoor er oneindig veel kastopstellingen mogelijk zijn. Van een bijzetkastje tot een groot wandmeubel, voor elke ruimte en iedere toepassing kan een kast worden samengesteld.

Tijdloos design

Of het nu modern, industrieel of landelijk is, een Kastell kast is een echte 'eye-catcher' in ieder interieur. Het design is een perfecte combinatie van vorm en functie. Wij geloven niet in trends; we streven ernaar een design te creëren dat over 10 jaar nog steeds hedendaags aanvoelt. Dankzij ons modulaire systeem kunnen de kasten eindeloos worden aangepast voor een frisse uitstraling.

Duurzaam

Onze wandmeubels zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan. We maken gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen zoals aluminium en hout. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de meubels gemakkelijk meerdere keren in en uit elkaar kunnen worden gehaald zonder hun stevigheid te verliezen. Hierdoor kun je eindeloos combineren en veranderen.

Milieuvriendelijk

Wij vinden het belangrijk om een product neer te zetten met zo min mogelijk ecologische voetafdruk. Daarom zijn de Kastell-onderdelen gemaakt van milieuvriendelijke materialen die 100% recyclebaar zijn. De wandmeubels worden geleverd in compacte dozen (flatpacks), wat resulteert in minder CO2-uitstoot bij het leveren en vervoeren van de producten. Op deze manier werken we samen aan een beter milieu!